AJUNTAMENT DE BELLVIS Administracions públiques Bellvís Lleida

Mesures per a la contenció de la covid aquesta Setmana Santa

Davant la situació de pandèmia, enguany no es podrà celebrar el tradicional esmorzar del dilluns de la mona al Parc del Miracle

01/04/2021

Us informem que davant la situació de pandèmia, enguany no es podrà celebrar el tradicional esmorzar del dilluns de la mona al Parc del Miracle. A més a més, us recordem que, en aplicació de la declaració d'actuacions acordades en el Ple del Consell Interterritorial del Sistema Nacional de Salut, durant la Setmana Santa de 2021, les reunions i/o trobades familiars i de caràcter social en espais públics tancats s'han de limitar a un màxim de quatre persones i sis en espais oberts, llevat que es tracti de convivents, i en espais privats s'han de limitar als convivents.

La situació de contagi generada per la Covid-19 no està superada, tot al contrari, la situació està marcada per una tendència a l’alça de la transmissió i de la pressió assistencial fins al punt que s’està parlant d’una quarta onada.

La responsabilitat és de totes i tots de frenar la transmissió del virus i per això aquesta Setmana Santa hem de respectar més que mai les mesures: MASCARETA, NETEJA DE MANS, DISTÀNCIA SOCIAL I VENTILACIÓ.

Finalment us recordem que es manté el tancament perimetral de totes les comunitats autònomes així com el confinament nocturn a partir de les 22h.

Més informació: https://web.gencat.cat/ca/activem/restriccions-territorials/catalunya/?9