AJUNTAMENT DE BELLVIS Administracions públiques Bellvís Lleida

Moratòria en el període de pagament de tributs i devolució i no cobrament de la taxa de la llar d’infants

05/04/2020

Atès l’estat d’alarma i el confinament decretat davant la situació de crisis sanitària del coronavirus i amb la intenció de donar liquiditat a les empreses i particulars, l’Ajuntament de Bellvís ha acordat una moratòria de dos mesos en el període de pagament voluntari de la taxa de subministrament d’aigua, de clavegueram i la taxa de recollida d’escombraries.

D’aquesta manera, el període voluntari de la taxa de l’aigua i clavegueram s’allarga fins el 13 de juuny (fins ara era al 13 d’abril) i el primer semestre de les escombraries fins al 9 d’agost (fins ara era el 9 de juny).

Per un altre costat, des de la Diputació de Lleida es perllonga fins al 25 de maig el cobrament en voluntària de la primera cobrança de  l’impost sobre vehicles i fins al 21 de maig la càrrega de nous rebuts (fins ara prevista el 30 de març).

A banda, l’Ajuntament de Bellvís també ha aprovat la devolució als usuaris de la taxa del servei de la llar d’infants municipal de la part del mes de març en què no s’ha prestat el servei. A més, ha acordat no procedir al cobrament d’aquesta taxa fins que es torni a obrir la llar d’infants.