AJUNTAMENT DE BELLVIS Administracions públiques Bellvís Lleida

Noves mesures per contenir la Covid 19

Al municipi tenim una ratio elevada de transmissió per això és important mantenir la distància social, l’ús de la mascareta, la neteja de mans i la ventilació dels espais tancats.

01/03/2021

Us informem que a Bellvís i els Arcs es permeten les activitats esportives i culturals d’acord amb les indicacions i mesures del PROCICAT que us expliquem més endavant. Malgrat això, i tot i que ha baixat, el nostre poble continua tenint una ràtio de transmissió de la malaltia força important i cal no baixar la guàrdia.

Us demanem, doncs, que continueu seguint les normes de seguretat i higiene de manera estricta: mantingueu la distància social, l’ús de la mascareta, la neteja de mans i la ventilació dels espais tancats.

A més, també us informem que, des d'avui i fins al 7 de març, es flexibilitzen algunes de les mesures per contenir la COVID-19:

  • Els centres comercials estan autoritzats a obrir de dilluns a divendres. També els establiments de més de 400 m2 que acotin l'espai a aquesta superfície. Uns i altres amb un aforament màxim del 30%.
  • Les activitats esportives grupals es poden reprendre amb un 30% de l'aforament si l'espai té ventilació reforçada i s'usa mascareta. Si no, els grups han de continuar sent de 6 persones amb mascareta. A l'exterior, en canvi, no cal usar-la i l'aforament és del 50%, com en les piscines.
  • En l'àmbit d'educació, es permeten les sortides docents i socioeducatives amb possibilitat de fer nit fora de la comarca, només amb el grup bombolla.

Es mantenen el confinament comarcal i el nocturn, i la resta de restriccions actuals.

Tota la informació a https://gen.cat/restriccionscovid

I també pots preguntar al gencatBOT:

Pel web https://gen.cat/preguntescovid

Per WhatsApp https://gen.cat/whatsapp

Pel Telegram 012 https://t.me/gencat012bot