AJUNTAMENT DE BELLVIS Administracions públiques Bellvís Lleida

Oferta de feina

11/08/2021

Des de l'àrea de Joventut del Consell Comarcal ofereixen aquesta oferta laboral que consisteix en dinamització virtual:

TASQUES:

- Dinamitzar projectes exclusivament virtuals en les àrees de participació juvenil que es realitzen a través de les XXSS; kahoots, informatius, participatius en quan temes d'informació juvenil, etc

- Conèixer i fer seguiment a les XXSS de joventut els projectes comarcals, municipals i de les associacions de la comarca i fer-ne la difusió pertinent.

- Gestionar i fer seguiment de les accions concretes d'aquests programes o projectes siguin d'àmbit comarcal o bé municipal i fer-ne la difusió.

- Revisar les XXSS vinculades amb joventut de la comarca; ajuntaments, associacions, etc i fer-ne la difusió adequada sabent quines són les relacionades amb joventut i les línies de treball que marca la Direcció General de Juventut, DGJ.

- Fer seguiment de totes les XXSS vinculades amb la Direcció General de Joventut per programes dins el territori català i ferles visibles dins l'àmbit comarcal. 

- Recollir els dubtes, demandes o preguntes que els usuaris deixin escrits en aquestes XXSS sobre qualsevol d'aquests projectes nacionals, comarcals o municipals.

 En el cas que facin referencia a qüestions més enllà de les publicacions, coordinar-se amb les tècniques per donar-hi resposta tècnica.

- Realitzar coordinacions setmanals generals i briefings diaris per planificar aquesta i les tasques que impliquen aquesta gestió virtual de Joventut Comarca.

- Ocupar-se de la classificació d'imatges ubicades a les XXSS de joventut en un sistema de carpetes per projectes i informacions. 

- Recollir les estadístiques que de les XXSS de joventut se'n derivin; per part dels usuaris com per la mitjana de publicacions trimestrals i anuals. Reorientar, si cal, els estils de les publicacions si aquestes no arribessin al nostres públic objectiu.

- Tractar i gestionar bases de dades de l’entorn ofimàtic Office.