AJUNTAMENT DE BELLVIS Administracions públiques Bellvís Lleida

Ordenança municipal d'ús, conservació i protecció dels camins rurals de Bellvís

11/01/2017

La premsa (el diari Segre) recull l'aprovació, en el darrer ple municipal, de l'ORDENANÇA MUNICIPAL D’ÚS, CONSERVACIÓ I PROTECCIÓ DELS CAMINS RURALS DE BELLVÍS.

Aquesta ordenança es va presentar i consensuar prèviament amb representants dels agents vinculats amb el desenvolupament agrari del nostre poble: pagesos, cooperativa... i és un document del tot necessari per poder regular els camins rurals i assegurar-ne un bon ús, conservació i protecció

En aquest sentit s'ha tingut en compte la realitat social actual com ara el considerable increment i dimensió de la maquinària agrícola, entre altres, o la creixent sensibilitat mediambiental dels ciutadans. A més, evidentment, en lelaboració de lordenança ha estat determinant la vigent legislació catalana i estatal en matèria de camins i carreteres i shan recollit les prescripcions del planejament general municipal.

Aquesta ordenança vol ser una eina de gestió d'un dels béns més importants que té el nostre poble, la nostra xarxa de camins. Una eina necessària que calia elaborar com més aviat millor. En breu la tindreu penjada al web de l'Ajuntament i la podreu consultar.