AJUNTAMENT DE BELLVIS Administracions públiques Bellvís Lleida

Orles alumnes de 6è

Entrega d'orles als alumnes que finalitzen els seus estudis a l'escola Joaquim Palacín

21/06/2021

El 18 de juny els alumnes de 6è de l'escola Joaquim Palacín van poder celebrar, juntament amb les seves famílies, la finalització dels seus estudis de l'etapa d'Educació Primària. Com és tradicional, van lliurar a la Directora del centre l'orla que deixa testimoni del seu pas per l'escola i, al seu torn, l'AMPA els va obsequiar a cadascun d'ells i elles amb una còpia d'aquesta orla.

Des de l'Ajuntament els volem felicitar per haver assolit el seu accés a l'Educació Secundària i els desitgem tot els èxits acadèmics possibles, sustentats sempre en l'esforç i el treball.

Així mateix, també volem agrair la tasca professional desenvolupada per tot el claustre de mestres i per tot el personal d'administració i serveis en aquest curs 2020-21, tan complex pels condicionants que ha imposat la lluita contra la pandèmia de la COVID-19.

També cal felicitar i agrair a la Junta de l'AMPA l'organització d'aquest emotiu acte, així com també tota la feina desenvolupada al llarg del curs. El seu concurs és absolutament indispensable per al bon funcionament de l'escola.