AJUNTAMENT DE BELLVIS Administracions públiques Bellvís Lleida

Presentació del llibre 'Després de la tempesta' de l’escriptor lleidatà Emili Bayo

23/04/2023

Ambient de Sant Jordi ahir al vespre, dia 21 d’abril, a la sala 1 d’octubre del Casal Cultural, en la presentació del llibre DESPRÉS DE LA TEMPESTA d’Emili Bayo, la primera de les activitats culturals programades per la festa del Dia del Llibre i de les Roses.

El regidor de cultura i ensenyament, Julià Ortoneda va iniciar l’acte fent presentacions de l’autor, un escriptor amant de la lectura i, dels entrevistadors: Josep Camps professor de català de l’INS La Serra i de Joan Francesc Dalmau, reconegut escriptor veí dels Arcs, en una sala ben plena.

El diàleg entre ells i el tarannà enginyós i didàctic de l’autor, que fis fa poc combinava l’escriptura amb la docència, van permetre crear una atmosfera propera i familiar connectant de seguida amb el públic assistent. A través de l’entrevista vam anar descobrint els intringulis d’aquesta història ambientada en el Delta de l’Ebre. Una novel·la coral en la que intervenen tres personatges principals amb les seves febleses i contradiccions, escrita amb una tècnica impecable que aprofundeix en les relacions humanes.

Acabada l’entrevista hi va haver el torn de paraules i qui va voler, va poder comprar el llibre allí mateix. L’Emili Bayo va recomanar la compra de llibres d’autors locals per aquesta festivitat de Sant Jordi i va signar amablement tots els llibres dels que li van demanar.