AJUNTAMENT DE BELLVIS Administracions públiques Bellvís Lleida

Primera jornada de la Festa Major de Bellvís 2021

23/10/2021

Avui Bellvís s’ha vestit de gala per als primers actes de la Festa Major 2021. En teníem moltes ganes, i així s’està demostrant en l’assistència als actes organitzats. De fet, ja començàvem ahir al vespre, després de la tradicional ofrena a la Mare de Déu de les Sogues a la tarda, amb un magnífic concert dels grups Buhos i Bredda, que es va poder realitzar amb totes les mesures de seguretat establertes per a actes musicals com aquest.

Hem iniciat la jornada amb una tirada de bitlles de Festa Major i un espectable de gimnàstica artística a càrrec del Club Gimnàstic Bellvís i Club FEDAC en què, a més de gaudir de les capacitats esportives de les atletes, hem pogut fer un homenatge a aquestes joves artistes del gimnàs especialment a les guardonades Mariona Sànchez, Carla Cerdà i Maria Cerdà.

La tarda ha estat intensa amb un concert de festa Major de l’Orquestra Venus que també ha estat l’encarregada de la sessió de ball que s’ha fet després. 

El castell de foc ha impactat per la seua majestuositat i bellesa i hem acabat la jornada amb un divertidíssim concert dels Pachucos i la selecció musical del DJ Jaumet del Guit.