AJUNTAMENT DE BELLVIS Administracions públiques Bellvís Lleida

Programa Bo Cultura Jove

26/09/2023

El Ministeri de Cultura i Esport va posar en marxa aquest passat mes de juny i, per segon any consecutiu, el programa Bo Cultura Jove adreçat a uns 500.000 joves del país que compleixen 18 anys al llarg d’aquest 2023 que els permetrà gaudir d’un ajut directe de 400 euros en activitats i productes culturals. A Lleida, podrien beneficiar-se d’aquest programa al voltant de 4.500 joves lleidatans.

El termini per sol·licitar el Bo Cultura Jove finalitza aquest proper dissabte 30 de setembre i els joves interessats cal que es donin d’alta a través de la web https://bonoculturajoven.gob.es/ mitjançant sistemes d’identificació digital i segueixen les indicacions per formalitzar la sol·licitud. També hi podran consultar el llistat d’establiments comercials, empreses i entitats de les Terres de Lleida adherides al Programa on podran fer ús de l’ajut de 400 euros.

El Bo Cultural Jove funciona com una targeta de prepagament que els joves disposaran a través del mòbil o de forma física que els permetrà gaudir d’una àmplia proposta de productes culturals que es divideixen en tres trams per afavorir la diversificació de l’oferta: 100 euros en productes físics com ara llibres, premsa o discos, 100 més en productes digitals com ara premsa digital o vídeojocs en línia i els 200 euros restants els podran destinar a arts escèniques com teatre, òpera, cinema, dansa o museus.