AJUNTAMENT DE BELLVIS Administracions públiques Bellvís Lleida

Reconeixement a la Pilar Miret, infermera del nostre poble

29/12/2021

Ahir vam fer un homenatge a la Pilar, la infermera del nostre poble que s’ha jubilat recentment. Tal com ens va demanar, ha estat un acte recollit i senzill en presència dels companys del consultori, en el qual li hem lliurat una placa en nom de tot el municipi amb les següents paraules:

 

 

Com ja vam fer en el seu darrer dia de treball al consultori, li vam expressar i li vam fer arribar tot l’escalf i agraïment del nostre poble. I ella ens ha volgut adreçar aquestes ratlles que també sortiran publicades a la revista Carrilet.  

 


Comiat de la infermera Pilar Miret Bonell

Estimadíssimes famílies de Bellvís i Els Arcs,

Qui m’ho havia de dir quan vaig començar a treballar als meus estimats pobles, on arribava amb el vespino del papa, que estaria tants anys entre vosaltres!

Ja llavors era molt feliç treballant, no només per la feina, sinó per tot allò m’heu sabut donar des del primer moment.

Per tot plegat, no m’és fàcil amb unes ratlles, poder  agrair-vos l’estimació que he rebut de tots i cadascun de vosaltres.

Ha estat un privilegi per la meva part, poder compartir aquests 43 anys de vida professional i personal al vostre costat. Enmig vostre, m’he sentit acollida, respectada, volguda, consolada en els moments difícils i acompanyada en els bons, en unes paraules“m’heu portat en braços”

I és que, en tots aquests anys al consultori, on hem passat per molts canvis, he tingut la sort de treballar amb bons companys i grans professionals, no els anomeno perquè no voldria deixar-me’n cap. De tots ells he après grans lliçons i ens hem enriquit mútuament a nivell professional i humà. Ara l’equip sanitari queda en mans també de grans professionals, Dra. Núria Farran, Dra. Alba Marí, els infermers Lluís i Katya i l’administrativa Eva. Amb tots, hem sabut teixir aquesta gran xarxa d’acompanyament i amistat, que ha fet molt més fàcil el dia a dia.

Un agraïment també, a l’Ajuntament actual i els anteriors. A l’Excm. Sr. Alcalde, Joan Talarn, regidora de Sanitat, Sra. Maria Farrera, farmacèutics, companys de l’ABS, administratius de l’Ajuntament, brigada municipal, senyores de la neteja, als mossens, quan s’ha demanat consol espiritual. Entre tots ells, han aconseguit que pogués treballar molt a gust.

Agraeixo especialment la protecció de la nostra Mare, Verge Maria de les Sogues. Ella sempre està present en els moments de joia i també en els de sofriment, i amoroseix les nostres ferides.

No puc deixar de mencionar totes les persones, familiars, amics i en especial els avis que ens han precedit i sempre em segueixen acompanyant pel camí de la vida.

Després de la gran experiència viscuda al llarg de tots aquests anys i amb llàgrimes als ulls us dic: us he estimat, us estimo i us estimaré sempre!

Infinites gràcies per tot. Us portaré sempre en el meu cor.

Una entranyable abraçada!

Pilar

7-12-2021


 

Moltes i moltes gràcies, Pilar, i com sempre et diem: Bellvís i els Arcs són el teu poble.