AJUNTAMENT DE BELLVIS Administracions públiques Bellvís Lleida

Representació de "La visita de la vella dama" a la sala polivialent

28/04/2023

El passat dissabte 22 d’abril, al vespre, a la sala Polivalent del Casal Cultural Sebastià Serrano, la companyia l’Agropecuaria va representar l’obra de teatre: “La visita de la vella dama” de Friedrich Dürrenmatt.

L' obra interpretada per 9 actors és tot un referent en el teatre contemporani. Es tracta d’una comèdia fosca i alhora tràgica, amb una trama senzilla i profund que posa en evidència el poder dels diners, el sentit de la justícia i la venjança. Tot i que en un primer moment pot semblar una comèdia amb moments divertits, pel seu to irònic, la trama planteja un món sense principis, sense humanitat on tothom és manipulable. Tot te un preu, fins i tot la vida i la mort. Un retrat pessimista de la societat. Escrita als anys 50 del segle passat, la seva vigència actual és indiscutible.

Els espectadors vam gaudir de l’original posada en escena alhora que vam riure i també vam reflexionar. Una obra que no deixa indiferent. Una activitat organitzada per l’associació de Dones del Pou de l’Or dins de les activitats programades per la celebració de Sant Jordi