AJUNTAMENT DE BELLVIS Administracions públiques Bellvís Lleida

Revetlla de Sant Joan

Aquest any més que mai, us demanem que gaudiu de la Revetlla de Sant Joan, sempre seguint les indicacions de seguretat i higiene establertes de protecció per a la Covid-19

18/06/2020

Un any més arriba la festa més esperada per estrenar l'estiu, aquest any però, no podrà ser igual que els altres anys, serà una revetlla diferent. Tot i això, encendrem la tradicional foguera de Sant Joan a la parcel·la del passeig d'Urgell, a les 22 h del vespre.

Des de l'Ajuntament us volem fer arribar el desig que passeu una molt bona nit màgica, per això aprofitem per demanar-vos que respecteu les mesures de protecció per a la Covid-19 a tots els assistents. Així com també, el màxim civisme, perquè la nit de Sant Joan no està renyida amb el respecte a les persones i al mobiliari urbà.

Els petards són un element lúdic bàsic de la festa, però cal tenir cura per evitar desgràcies personals, sobretot dels més joves, i això és responsabilitat dels seus pares, i evitar les destrosses en el mobiliari del nostre poble. Els bancs, els embornals, les bústies, els quadres de llum... són patrimoni de tots i entre tots n'assumim els costos del vandalisme; a més, en alguns casos, el trencament d'aquests elements urbans pot provocar perills importants per als que els fan o per a terceres persones.

Fem que sigui una Revetlla segura, siguem cívics, joves i grans, la responsabilitat que la festa sigui completa depèn de tots nosaltres.

Que tingueu una gran revetlla de Sant Joan. Visca la festa, visca el civisme!

Consells per a revetlles amb precaució