AJUNTAMENT DE BELLVIS Administracions públiques Bellvís Lleida

Servei gratuït per les pimes

19/07/2023

La incubadora d’Empreses de Bell-lloc d’Urgell obre un NOU SERVEI GRATUÏT per les pimes, a persones emprenedores i autònomes de la comarca del Pla d’Urgell.

Es tracta de l’OFICINA ACELERA PYME (OAP) del Pla d’Urgell),  un servei físic o virtual enfocat a la comunitat empresarial, emprenedora i autònoma de la comarca on un tècnic expert us assessorarà, resoldrà dubtes en relació als processos de transformació digital a les empreses, des del Kit Digital fins a innovacions disruptives en el funcionament de l’empresa. Es duran a terme tant atencions personalitzades com accions de sensibilització, assessorament i acompanyament.
Horari d’atenció al públic dimecres de 9 h a 13 h. Podeu contactar amb l’Oficina Acelera PYME (OAP) del Pla d’Urgell al correu rcristobal@diputaciolleida.cat  o al telèfon 697569273.
Lloc: Sala de Reunions (Incubadora d’Empreses C/ Joan Oró, 3).

Aquesta nova oficina és fruit del conveni de col·laboració formalitzat recentment entre l’Ajuntament de Bell-lloc d’Urgell i la Diputació de Lleida per a la utilització de les instal·lacions del Punt d’Atenció Globalleida del Pla d’Urgell, per a l’execució del projecte ‘‘Oficina Acelera Pime demarcació de Lleida’’.