AJUNTAMENT DE BELLVIS Administracions públiques Bellvís Lleida

Surt a licitació un projecte important per al poble de Bellvís: les d'obres d'adequació de l'espai museístic a l’edifici de l’Ajuntament

Aquestes obres estan cofinançades amb un Fons FEDER de la Unió Europea i la Diputació de Lleida dins Projecte "Camí de Sant Jaume i xarxa del patrimoni".

11/04/2021

Les obres consisteixen en adequar un espai de planta segona de l’edifici de l’Ajuntament d’aproximadament 100 m² com a espai museístic del municipi. Aquesta sala actualment està en desús per la situació del pis i de l’embigat. Amb l’actuació, a més de recuperar un espai tancat a l’ús públic i millorar l’edifici de l’ajuntament, serà un espai per explicar els Firals i la història de Bellvís i els Arcs i, també, esdevindrà un espai per a les exposicions temporals que es puguin organitzar.  Aquesta actuació s’afegeix a la substitució de tot el teulat de l’edifici consistorial que es va fer en el passat mandat i a les obres de reparació i, en breu,  pintat de la façana.   

L’obra surt a licitació inicial per un total de 102.744,06 €.

L'enllaç amb l'anunci de licitació per si voleu tota la informació: https://contractaciopublica.gencat.cat/ecofin_pscp/AppJava/notice.pscp?reqCode=viewCn&idDoc=79054439&lawType

A grans trets, les obres a realitzar consistiran en el següent:

- Desmuntatge de falsos sostres i d’instal·lació d’il·luminació de planta primera i planta segona, per a posterior aprofitament en aquells casos de lluminàries de led.

- Desmuntatge d’instal·lacions de climatització de la zona afectada en planta primera.

- Enderroc de forjat actual corresponent al sostre est de la planta primera, format per biguetes de fusta, revoltó ceràmic i paviment de terratzo. L’enderroc inclou les jàsseres de fusta.

- Construcció de nou sostre amb formigó armat realitzat in situ, així com construcció de nou paviment en planta segona a base de parquet sintètic. Es refaran els envans de la planta primera que hagin resultat afectats.

- Nova instal·lació d’il·luminació i electricitat en planta segona, composta per una part d’il·luminació difosa, i l’altra dirigida a les obres d’exposició que es podrà regular des del quadre de comandaments.

- Nova instal·lació de climatització en les dues plantes, en la planta primera aprofitant la instal·lació existent i la planta segona amb aparells encastats en el fals sostre.

- Instal·lació de nou fals sostre a les dues plantes a base de plaques fonoabsorvents de fibres vegetals, enregistrables i amb la guia semivista, amb la reposició de les lluminàries extretes prèviament en cas de lluminàries led.

- Pintat de tots els paraments verticals de planta primera i planta segona. I reposició dels possibles elements malmesos durant l’execució dels treballs.

- Instal·lació d’equipaments en relació a la museïtzació de l’espai de planta segona, a base de guies per a l’exposició d’obres, il·luminació específica, pantalla i sistema d’audiovisuals, telecomunicacions, protecció contra incendis i contra la intrusió, etc.