AJUNTAMENT DE BELLVIS Administracions públiques Bellvís Lleida

Vetllada d’ART BARREJAT a la Biblioteca de Bellvís

01/04/2023

Dijous 30 de març la Biblioteca de Bellvís va fer el ple amb uns espectadors entregats que tot degustant una copa de vi van vibrar i es va emocionar amb els poemes i cançons d’un duet molt singular format pels bellvisencs Jordi Pastó Niubó (pagès i poetry slamer) i la Laia Talarn Sans (estudiant de musicologia i cantant).

Una vetllada organitzada des de la pròpia biblioteca que va combinar de forma àgil i dinàmica la poesia oral i contemporània de “Lo Tractor de l’amor” recitada amb bona dicció, veu clara, to greu i enèrgic del Jordi amb la veu suau, fina i molt afinada de la Laia que acompanyada amb les notes del piano, va oferir algunes de les cançons que ella ha compost i altres que li han marcat la vida. Quin contrast més ple d’harmonia! Quan talent a l’escenari!

Un dels moments més emocionants va ser quan el poeta, que te una memòria envejable, va recitar “una carta d’amor” dedicada a la seva companya sentimental que estava entre el públic. Preciós! O quan la Laia acompanyant-se ella mateixa amb el piano va convidar la seva padrina a cantar amb ella i així ho van fer plegades.

No és exagerat afirmar que el públic s’ho va passar d’allò més bé i no va deixar d’aplaudir i felicitar els artistes locals i la bibliotecària per aquesta original iniciativa.

Un compendi cultural de poesia i música a l’uníson: “Art Barrejat”