Aquest any en la 152a edició de la Fira de Sant Josep, s'ha estrenat el projecte "Gastrosàvies". Un reconeixement a la tradició culinària de les nostres contrades.
Sota el segell Som Gastronomia i emmarcada dins de l’any 2025, en què Catalunya ostenta la distinció de Regió Mundial de la Gastronomia, aquest projecte vol valorar la transmissió de coneixement de la cuina tradicional alhora que preservar les receptes tradicionals.
La nostra veïna Neus Tomàs acompanyada del cuiner Joel Castañé de la Boscana, presenten el braç de gitano de crema de Sant Josep. Aquesta activitat es va dur a terme durant el matí del dijous 21 de març. El dimecres la Neus va participar amb l'elaboració del plat a la cuina de la Boscana.
L' Ajuntament felicita i agraeix els impulsors d'aquesta iniciativa i especialment a la Neus Tomàs i el Joel Castañé per la seva col·laboració.
Les "Gastrosàvies" com el seu nom indica són dones amb un profund coneixement culinari que han transmès les seves receptes de generació en generació.