AJUNTAMENT DE BELLVIS Administracions públiques Bellvís Lleida

Festa Major de Bellvís 2019

Ja tenim aquí la festa de les festes, la Festa Major de Bellvís, amb un programa ple d'activitats perquè en gaudiu tots

16/10/2019

La festa és un espai cívic, un espai de trobada i lligam del poble, però també és una manera de relacionar-se amb el medi que ens envolta: amb el sentiment religiós, amb les feines del dia a dia, amb l’oci... En definitiva, la festa és un element que ens socialitza com a comunitat i ens reconcilia amb la realitat cultural, social i, fins i tot, ecològica que tenim a l’entorn.

I és així que la Festa Major, que és la festa de les festes, esdevé la culminació del calendari festiu de l’any. l en el cas del nostre poble arriba en la millor època, quan certament es produeix una inflexió en les feines del camp i quan la meteorologia ens porta un canvi estacional de primer ordre.

 Per això, és el millor moment per retrobar-nos socialment i cívicament, veïns amb veïns i generacions amb generacions, per agrair que un any més podrem gaudir conjuntament de la gresca i del ball, de la sobretaula i del passeig cap al pavelló... i de les firetes, deliri dels més petits, a voltes la desesperació resignada dels més grans.

I perquè la festa sigui possible cal que s’organitzi un calendari ben farcit d’actes i d’esdeveniments i, en això, la Comissió de Festes hi ha esmerçat esforç i ganes, i ens ha preparat un programa per a tots els gustos i edats: concerts, ball, teatre, actes religiosos, animació infantil, les esperades completes, les tradicionals sardanes, els esdeveniments esportius, l’entranyable homenatge a la gent gran... Uns dies sense treva en què ningú es pot sentir exclòs perquè entre tots fem la festa, perquè entre tots fem el poble.

 

Visca la Festa Major de Bellvís!

 

Ajuntament de Bellvís i Comissió de Festes