AJUNTAMENT DE BELLVIS Administracions públiques Bellvís Lleida

Els Firals, un èxit que tots fem nostre

Us adjuntem les notícies de premsa i els reculls fotogràfics de la festa

01/08/2022

Els Firals de Bellvís han tornat a ser un èxit de públic i de qualitat de les actuacions i espectacles. I això és possible gràcies a l’esforç de tot un poble que sent amb orgull aquesta festa que el representa.

Volem, doncs, des d’aquestes ratlles agrair a tot el poble de Bellvís i els Arcs la participació i el civisme que tant meravella als que ens visiten.

Però sobretot un agraïment immens a les persones que s’impliquen a les activitats, des dels actors i el grup teatral als malabaristes, acròbates, gegants, titellaires, músics, poetes i rapsodes, balladores i balladors, xocolateres, paradistes, brigada i treballadores municipals, la Comissió de Festes, pels magnífics àpats que elabora... i a totes i a cadascuna de les persones que estan al darrera, que no es veuen, però que fan molta i molta feina. Sense cadascú de vosaltres això no seria possible.

Els Firals són la festa de tots, petits, joves i grans, sense distincions de cap mena, una festa intergeneracional i inclusiva que fa del nostre, un gran poble.

Moltes i moltes gràcies, és un èxit de col·lectiu perquè és la festa de totes i tots.  

Recull fotogràfic:

Divendres

Dissabte

Diumenge