AJUNTAMENT DE BELLVIS Administracions públiques Bellvís Lleida

Programa de la Festa Major de Bellvís 2022

Ja tenim l'esperada festa Major aquí. En breu rebreu aquest programa de mà a les vostres cases

11/10/2022

La tardor, a Bellvís, ens porta aires de festa. És el millor moment per asserenar-nos de l’estiu intens i calorós i pendre’ns, amb serenor, un temps per retrobar-nos, individualment i com a col·lectiu. I quin millor moment que la Festa Major per recuperar l’esperit que ens fa poble, l’esperit de la festa. I més encara quan n’hi ha tantes ganes després de dos anys de restriccions. Dos anys difícils, però sempre amb Festa Major gràcies a l’esforç organitzatiu de la Comissió de Festes que la va fer possible malgrat pandèmia.

Però ara la recuperem amb tota la seua plenitud. Ara hi tornem!

Amb les rialles al descobert, sense mascaretes, ballant ben arrapats com s’ha fet sempre o saltant sense miraments al ritme del grup més animat. I per fer això, la Comissió de Festes ha elaborat un magnífic programa que recupera tota la força i renom que sempre ha tingut de la Festa Major de Bellvís. Un programa atapeït d’actes que no obliden ningú, totes les edats i totes les sensibilitats perquè Bellvís el fem entre totes i tots i la festa ha de ser també per a tothom, perquè, no em cansaré de dir-ho, la festa ens fa poble.

Un agraïment a la Comissió de Festes i una forta abraçada i desig de festa a les veïnes i els veïns i també a aquells que, vinguts de fora vila, gaudiran d’aquests dies de retrobaments, sobretaules, gresca i xerinola.

Molt, molt bona Festa Major!