AJUNTAMENT DE BELLVIS Administracions públiques Bellvís Lleida

Reunió amb els pagesos de Bellvís i els Arcs per preparar la campanya de la fruita en situació de Covid-19

14/07/2020

Ahir, 13 de juliol, es va mantenir una reunió amb els pagesos del nostre poble per preparar la campanya de la fruita 2019. A la reunió hi van assistir l’equip mèdic del consultori municipal (el Dr. Montserrat i la Dra. Farran), el coordinador de la campanya del Consell Comarcal del Pla d’Urgell (Sr. Eduard serra) i l’alcalde de Bellvís.

En la reunió es van explicar les recomanacions d’actuació davant del risc de Covid-19 en activitats i empreses agràries i es van respondre les preguntes que van formular els presents.

Amb aquestes reunions de coordinació entre administracions (Dept.de Salut, Consell Comarcal i Ajuntament) amb el sector agrari del poble s’aconsegueix establir les mesures de protecció i d’actuació que permetran que la campanya de la fruita es pugui realitzar amb èxit i amb la màxima seguretat per als treballadors i els ciutadans i ciutadanes del nostre poble.

Agrair, especialment, la col·laboració i predisposició del servir mèdic de Bellvís i els Arcs i la bona feina dels pagesos del nostre poble.

Per qualsevol aclariment podeu posar-vos en contacte amb aquest Ajuntament.