AJUNTAMENT DE BELLVIS Administracions públiques Bellvís Lleida

Bellvís i els Arcs: un poble de cine

Bellvís va ser el plató d'una part de les escenes de la pel·lícula "Alcarràs" en què van participar actors i actrius del nostre poble

18/02/2022

Un orgull felicitar des de Bellvís la directora de cinema Carla Simon i a tot el seu equip pel merescut guardó a la Berlinale pel seu film “Alcarràs”. Especialment i efusivament volem felicitar al bellvisenc Arnau Vilaró coescriptor del guió i col·laborador incansable de la directora. També hem de donar l’enhorabona als actors no professionals que fan un magnífic paper, sobretot aquells actors i actrius que són del nostre poble (ens han dit que ho fan molt i molt bé). I, de fet, ens hem de felicitar tots els bellvisencs i bellvisenques perquè el nostre poble, a través de la plaça i de l’església, és un dels protagonistes de la pel·lícula, de manera que Bellvís ja forma part de la historia del cinema, ja no català, sinó mundial.

I així ho recollien ahir molts mitjans de comunicació televisiva i avui els principals diaris. Per això us adjuntem la informació que surt avui al diari Segre.

Esperem poder veure ben aviat la pel·lícula i fer-ne un passi al nostre poble.

La catifa vermella per a Bellvís i els Arcs: un poble de cine!