AJUNTAMENT DE BELLVIS Administracions públiques Bellvís Lleida

El 14 de febrer tothom a votar! El vot és el vostre dret i a Bellvís podreu votar amb tota seguretat al POLIESPORTIU

L’Ajuntament de Bellvís informa sobre la ubicació de les meses electorals i les mesures de seguretat que s’han pres PER PODER VOTAR DE FORMA SEGURA.

11/02/2021

L’organització de les eleccions al Parlament del pròxim 14 de febrer està marcada per la circumstància excepcional de celebrar-les enmig de la pandèmia de la COVID. Per assegurar la salut de les veïnes i veïns del poble, l’Ajuntament a pres les mesures excepcionals següent:

  1. Podreu anar a votar de forma segura perquè s’estan prenent totes les indicacions aprovades pel Procicat: control d’accés, regulació de les sortides, servei de desinfecció i neteja i responsable Covid municipal.

 

  1. Per garantir encara més aquesta seguretat, hem canviat la ubicació de les meses electorals: per aquestes eleccions el COL·LEGI ELECTORAL SERÀ AL POLIESPORTIU. Això ens permet tenir més espai i més seguretat per els electors i electores.

El col·legi comptarà amb un “responsable COVID municipal”, una persona que coordinarà tots els preparatius en matèria de seguretat sanitària de la celebració de les eleccions i tindrà la interlocució permanent amb l’oficina de seguretat sanitària.

Us assegurem, seguint els protocols que s’han treballat, unes eleccions segures on es garanteixi el dret a vot de tothom i, amb les mesures preses per part de l‘Ajuntament, l’assistència als col·legi electoral es podrà fer de forma totalment segura i no suposarà cap risc per a ningú.

EL DIA 14 DE FEBRER TOTHOM A VOTAR!