AJUNTAMENT DE BELLVIS Administracions públiques Bellvís Lleida

Bellvís s'afegeix a la campanya Nadal sense llums si no hi ha llibertat

10/11/2017

El consistori de Bellvís s'afegeix a l'acord del Consell d'Alcaldes del Pla d'Urgell de no instal·lar il·luminació nadalenca en els municipis de la comarca com a mesura de protesta per l'empresonament dels Consellers de la Generalitat de Catalunya, així com als responsables de l'ANC i Òmnium Cultural Jordi Sánchez i Jordi Cuixart. Tan sols es col·locaran alguns punts de llum presencial en les esglésies o llocs emblemàtics dels municipis. 

Aquest any les festes de Nadal estaran marcades, malauradament, per l'exili i la presó provisional imposada als membres del govern de la Generalitat de Catalunya, és per aquesta raó que els ajuntament de les poblacions del pla vam decidir que una manera de recordar que persones honestes i valentes no podran tenir el Nadal que es mereixen juntament amb les seus famílies, era no obrir la il·luminació nadalenca.  Per nosaltres és un esforç, però  l'esforç que han fet i estan fent ells per tots nosaltres és molt més gran.

Disculpeu les molèsties que això pugui ocasionar i desitgem el millor per aquells que no podran compartir aquest Nadal amb els seus. 

http://www.territoris.cat/articulo/pla-d39-urgell/pla-durgell-no-tindra-llums-nadal/20171108202138044489.html