AJUNTAMENT DE BELLVIS Administracions públiques Bellvís Lleida

Comiat de la Jutgessa de Pau de Bellvís i els Arcs

Mostra d'agraïment pels vuit anys de treball a favor de la justícia i l'entesa de les veïnes i veïns de Bellvís i els Arcs

17/08/2021

Avui acaba el seu mandat la jutgessa de pau de Bellvís i els Arcs, la Rosa Aixalà, pren el relleu el que fins ara era el jutge substitut, el Rafel Vallverdú, ara acompanyat com a jutgessa substituta per la Carme Moncasí.

Ha estat un comiat emotiu pels vuit anys de servei al poble de Bellvís i els Arcs a favor de la justícia i la bona entesa de veïnes i veïns.

La feina d’una jutgessa de pau és silenciosa i discreta, aquesta és justament la seua màxima virtut, i a vegades no és prou coneguda la seua importància a l’hora de gestionar els litigis. Per això volem fer patent amb aquestes ratlles un fort agraïment ala tasca de la Rosa Aixalà en nom de l’Ajuntament i de tot el poble en general.

Gràcies Rosa per la feina feta durant aquest vuit anys a favor de la concòrdia i la justícia a Bellvís i els Arcs.

I benvinguts, Rafel i Carme, sabem que sereu dignes successors d’aquesta responsabilitat tan important per a l’harmonia i el consens de bellvisencs i bellvisenques i arquerins i arquerines.